Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ενήμερος ο Μαρτίν και με… υπογραφή από 4 Απριλίου!

Μαρτίν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναμένεται στη χώρα μας το μεσημέρι της Τρίτης το μεσημέρι της Τρίτης (15:40).

Αν και θα αναλάβει και επίσημα τα ηνία του Ολυμπιακού μετά τη λήξη της σεζόν, αφού ο Χρήστος Κόντης θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι τη λήξη της Superleague, o Πέδρο Μαρτίν έρχεται στην Ελλάδα για να σηκώνει… μανίκια.

Ο 47χρονος τεχνικός θα έχει άμεσα επαφή με τη διοίκηση των “ερυθρόλευκων” τόσο για τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν -μετά και τα όσα προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης- όσο και για την μετεγγραφική ενίσχυση που θα γίνει. Ο Πορτογάλος έρχεται ενημερωμένος στην ομάδα, ενώ έχει δει και παιχνίδια της τη φετινή σεζόν.

Ο Μαρτίν θα βρεθεί τη Δευτέρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός – ΑΟΚ -θα αποκτήσει άποψη και για τους νέους παίκτες- ενώ θα έχει παρουσία και στου Ρέντη, στις προπονήσεις των Πειραιτών.

Φυσικά, ήδη έκαναν την εμφάνιση τους και οι πρώτοι πιθανοί μετεγγραφικοί στόχοι. Ο Έλντον Ράμος της Γκιμαράες και ο Τικίνιο της Πόρτο φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα του Πορτογάλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των “ερυθρόλευκων”.

Είχε υπογράψει μετά το “διαζύγιο” με Γκαρθία

Άξιο αναφοράς πως το “διαζύγιο” του Ολυμπιακού με τον Όσκαρ Γκαρθία ανακοινώθηκε 03/04 και όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ανέβασε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος υπέγραψε το συμφωνητικό του με τους “ερυθρόλευκους” την επόμενη ημέρα!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις