Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επένδυση για το μέλλον! Ανακοίνωσε και Μπέλιτς

Ολυμπιακός: Επένδυση για το μέλλον! Ανακοίνωσε και Μπέλιτς
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Κρίστιαν Μπέλιτς είναι η νέα επένδυση του Ολυμπιακού για το μέλλον, με την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου ποδοσφαιριστή για την ομάδα κάτω των 19 ετών.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κινήσεις του στο μετεγγραφικό “παζάρι”, μετά και την εξασφάλιση των ομίλων του Champions League, αλλά εκτός από την πρώτη ομάδα, ενισχύει και την ομάδα νέων ενόψει της Youth League.

Στο πλαίσιο αυτό, απέκτησε και τον 18χρονο διεθνή Σέρβο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Γουέστ Χαμ στην Αγλλία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Μπέλιτς. Ο παίκτης θα ενισχύσει την προσπάθεια της Κ19 του συλλόγου μας, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Youth League.

Το who is who

Ο Κρίστιαν Μπέλιτς είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου 2001 στο Σιντ Τρούιντεν του Βελγίου και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σερβία με την Μπέογκραντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 μετακινήθηκε στη Γουέστ Χαμ.

Στα «σφυριά», ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Κ18 του συλλόγου, ενώ την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Κ23, παρότι 17 ετών τότε.

Έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18 της Σερβίας, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής και εκ των αρχηγών της Κ19 αυτή την περίοδο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις