Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος! “Καλώς ήρθες σπίτι σου” – [video, pics]

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος! “Καλώς ήρθες σπίτι σου” – [video, pics]
@olympiacos_org

Έλειψε από το “Γ. Καραϊσκάκης” για 4,5 χρόνια, αλλά η επιστροφή του είναι γεγονός! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός.

Είναι επίσημο! Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει και πάλι μετά από 4,5 χρόνια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος θα έχει πλέον την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”.

Ο 34χρονος Έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Μπρισμπέιν Ρόαρ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τους “ερυθρόλευκους”. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Παπαδόπουλου στην ομάδα με το μήνυμα: “Καλώς ήρθες σπίτι σου Αβραάμ!”

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας αμυντικός έχει παίξει 175 ματς με τον Ολυμπιακό, έχοντας σημειώσει 6 γκολ δώσει 2 ασίστ και πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα (2008-09, 2010-11,2011-12, 2012-13, 2013-14) και τρία Κύπελλα (2009, 2012, 2013).

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου! Για μένα ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή του. Είμαι πολύ υπερήφανος που θα ξαναφορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα κλείσω εδώ την καριέρα μου. Ήταν ένα όνειρο για μένα αυτό. Όπως έκανα την προηγούμενη φορά, αυτό θα κάνω και τώρα… θα δώσω τα πάντα για την ομάδα” ανέφερε αρχικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά την επιστροφή του στο “Γ. Καραϊσκάκης” τόνισε: Βλέπω γνώριμα πρόσωπα, που έχουμε περάσει πολλά μαζί. Ανυπομονώ να ξαναμπώ στο γήπεδο και να φορέσω τη φανέλα. Αυτό που θέλω είναι να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις