Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Επίσημη πρόταση για Τζούρτζεβιτς!

Ολυμπιακός: Επίσημη πρόταση για Τζούρτζεβιτς!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ, με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να αποτελεί τον εκλεκτό του Μπέσνικ Χάσι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας HotSport.rs, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Παρτίζαν για την απόκτηση του Τζούρτζεβιτς. Οι “ερυθρόλευκοι” προσφέρουν 3 εκατομμύρια ευρώ στους Σέρβους, ποσό που μπορεί να αυξηθεί με κάποια μπόνους.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι την πρόταση του Ολυμπιακού στην Παρτίζαν τη μετέφερε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος έχει ρόλο συμβούλου στους Πειραιώτες. Προσθέτουν, μάλιστα, ότι οι διαπραγματεύσεις έγιναν με την πλευρά του Ολυμπιακού,  στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης της σερβικής ομάδας με τη Βιντεότον, για τα πλέι οφ του Europa League.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, μέχρι τις 27 Αυγούστου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Τζούρτζεβιτς. Εφόσον η Παρτίζαν δώσει το “οκ”, ο 23χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει στις 28 του μήνα στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνέργασιας με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις