Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός για Κίκο Ζεράλδες! Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Πορτογάλο

Κίκο Ζεράλδες
ΦΩΤΟ twitter

Το όνομα του Κίκο Ζεράλδες συνεχίζει να “εμπλέκεται” με τα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού, αφού νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, “συνδέει” τον 23χρονο κεντρικό χαφ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους “ερυθρόλευκους”.

Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και αυτό του Κίκο Ζεράλδες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους Πορτογάλους να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των “ερυθρολεύκων”, για τον κεντρικό χαφ που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στη Ρίο Άβε.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Diario de Noticias, αναλύει τα μετεγγραφικά της Σπόρτινγκ για τη νέα σεζόν και τονίζει ότι τα “λιοντάρια” είναι πιθανό να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, επιβραβεύοντάς τον για την εξαιρετική χρονιά που ολοκλήρωσε ως δανεικός. Η παραμονή του όμως, εξαρτάται και από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αφού αν οι Πειραιώτες καταθέσουν τελικά πρόταση, όλα θα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Την σεζόν 2017-18, ο Ζεράλδες είχε 38 εμφανίσεις και 4 γκολ με την ομάδα της Ρίο Άβε, ενώ είναι διεθνής και με όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ.

Το δημοσίευμα για τον Ζεράλδες

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις