Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουβέντους: Επεισόδια έξω από το “Γ. Καραϊσκάκης” [vid]

Ολυμπιακός - Γιουβεντους - Οπαδοί

– Ένταση επικράτησε έξω από το “Γ. Kαραϊσκάκης” δυο ώρες περίπου πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
– Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε αυτούς της Γιουβέντους
– Δείτε video από τις συμπλοκές

Επεισοδιακά “ξεκίνησε” η βραδιά στο “Γ. Καραϊσκάκης”! Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Γιουβέντους για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions league, αλλά περίπου 2 ώρες πριν τη σέντρα είχαμε ένταση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, μερίδα οπαδών περίμεναν αυτούς της Γιουβέντους, κατά την άφιξη τους στο γήπεδο και προσπάθησαν να τους πλησιάσουν και να τους επιτεθούν.

Όπως αναφέρεται, εκτοξεύτηκαν καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς τη μεριά των φίλων της “βέκια σινιόρα”, αλλά η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από λίγο, με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Από τους “γείτονες” αναφέρεται πως δεν υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Η ιταλική ιστοσελίδα Tutto Juve αναφέρει πως “… ένα γκρουπ οπαδών του Ολυμπιακού προσπάθησε να επιτεθεί στους υποστηρικτές της Γιουβέντους. Υπήρχε δυναμική επέμβαση της αστυνομίας που μπλόκαρε τους Έλληνες οπαδούς, όμως υπήρχε μεγάλος φόβος για τους φανς των μπιακονέρι αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν νέα επίθεση”.

Σύμφωνα με το “Sky Sport Italia”, τη στιγμή που οι Ιταλοί εξήλθαν του ηλεκτρικού δέχθηκαν επίθεση από αντίστοιχους του Ολυμπιακού και τότε παρενέβησαν οι αστυνομικές Αρχές. “Ακούσαμε μια έκρηξη, μια ομάδα φανατικών (του Ολυμπιακού) μας επιτέθηκε και χάρη στην επέμβαση της Αστυνομίας, σωθήκαμε”, αναφέρει ένας οπαδός της “βέκια σινιόρα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις