Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γκαρθία: Το… ασήκωτο το κλίμα και τα “σενάρια”

Γκαρθία

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην έδρα του Λεβαδειακού φαίνεται πως… εξανέμισε τις όποιες ελπίδες είχε ο Όσκαρ Γκαρθία για παραμονή στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν έχει καταφέρει να αλλάξει το πρόσωπο του Ολυμπιακού, που… επέστρεψε στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχαιρέτησε τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Απογοήτευση! Τέλος τα… όνειρα για Ολυμπιακό – Το «φάντασμα» του έφερε ισοπαλία στη Λιβαδειά

Το… κλίμα στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει γίνει… ασήκωτο για τον Καταλανό τεχνικό, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα της Λιβαδειάς ανέφερε πως μόνο οι παίκτες και η διοίκηση μπορούν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Από το βράδυ της Κυριακής όμως στην Ισπανία γράφουν και πάλι πως ο Γκαρθία δεν πρόκειται να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, ενώ περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει ακόμα και τη χρονιά στους Πειραιώτες.

Από τον Ολυμπιακό πάντως, αναφέρουν πως όλα αυτά δεν ισχύουν! Την ίδια στιγμή, ο Γκαρθία φαίνεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Εσπανιόλ, Σοσιεδάδ, Θέλτα και Λα Κορούνια. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι περιπτώσεις των Μιλόγεβιτς και Μαρτίνς συνεχίζουν να βρίσκονται στο «τραπέζι».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις