Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Η ατάκα – πρόκληση του Μαρτίνς στον Τουρέ!

Ολυμπιακός: Η ατάκα – πρόκληση του Μαρτίνς στον Τουρέ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε το πρώτο τετ-α-τετ με τον Γιαγιά Τουρέ στο “Γ. Καραϊσκάκης” μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στον Αφρικανό μέσο.

Ο Γιαγιά Τουρέ επέστρεψε στον Ολυμπιακό κι αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας τόσο στα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ όσο και στο “Γ. Καραϊσκάκης”, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ είχε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας, καθώς και με τον προπονητή, Πέδρο Μαρτίνς. Οι δύο άνδρες είχαν ένα τετ-α-τετ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να στέλνει το μήνυμα του στον Τουρέ.

«Τώρα ετοιμάσου, θα σε… στύψω», φέρεται να είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στον Αφρικανό χαφ, ο οποίος με τη σειρά του αποδέχθηκε την πρόκληση, απαντώντας του: «Είμαι έτοιμος για όλα».

Ο Τουρέ θα μπει άμεσα στις προπονήσεις και στόχος του είναι να είναι έτοιμος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν στις 4 Οκτωβρίου, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις