Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Ήταν λάθος της αστυνομίας! Δεν θα είχε συμβεί τίποτα”

Ολυμπιακός: “Ήταν λάθος της αστυνομίας! Δεν θα είχε συμβεί τίποτα”
ΦΩΤΟ intime

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε για τα επεισόδια έξω από το Καραϊσκάκης πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και καταλόγισε ευθύνες στην αστυνομία για όσα συνέβησαν.

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από τα πειθαρχικά όργανα της Superleague για τις συμπλοκές οπαδών του με την αστυνομία κατά την άφιξη των αποστολών του Παναθηναϊκού και των Πειραιωτών στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης λοιπόν, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ τόνισε ότι η αστυνομία δεν διατήρησε τα συμφωνηθέντα και μετά από λάθος χειρισμούς της έλαβαν χώρα τα επεισόδια.

Απόσπασμα από την απολογία του Ολυμπιακού

«Τα επεισόδια δημιουργήθηκαν λόγω λανθασμένου χειρισμού της αστυνομίας. Είχαμε συμφωνήσει να έρθει πρώτα η αποστολή του Παναθηναϊκού στις 17:45 και μετά από περίπου 10 λεπτά εκείνη του Ολυμπιακού. Δεν έγινε όμως αυτό, αλλά το αντίθετο.

Έξω από το γήπεδο είχε συμφωνηθεί να υπάρχουν 200 φίλαθλοί μας που θα εμψύχωναν την αποστολή. Η αστυνομία ωστόσο δεν επέτρεψε να πλησιάσουν στην είσοδο του σταδίου και τότε δημιουργήθηκε η ένταση που κράτησε για 5-6 λεπτά. Ήταν λάθος της αστυνομίας, δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί. Διαφορετικά δεν θα είχε συμβεί τίποτα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις