Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Καλαμάτα: Περίπατος με “ντόρτια” και πρόκριση στην επιστροφή του αρχηγού! video

Ολυμπιακός – Καλαμάτα: Περίπατος με “ντόρτια” και πρόκριση στην επιστροφή του αρχηγού! video
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός, με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και να αγωνίζεται για σχεδόν ένα ημίχρονο, νίκησε με 4-1 την Καλαμάτα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στη ρεβάνς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και με συνολικό σκορ 6-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Καλαμάτα, την οποία νίκησε με 4-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στη ρεβάνς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Η αναμέτρηση όμως ήταν σημαντική για τους φίλους του Ολυμπιακούς για άλλο λόγο, αφού αναμενόταν η επιστροφή του αρχηγού Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση.

Μέχρι το 52ο λεπτό που ο Φορτούνης πέρασε στη θέση του Ρατζέλοβιτς και αποθεώθηκε βέβαια, ο Λοβέρα είχε φροντίσει να δώσει στους φιλάθλους της ομάδας ένα λόγο να θυμούνται και τον ίδιο, καθώς αρχικά άνοιξε το σκορ στο 4′ , ενώ στη συνέχεια ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού στο 17′ και έκανε το 3-0 στο 51′. Ο Ιντρίσι μείωσε για την “Μαύρη Θύελλα” με πολύ ωραίο γκολ στο 66′ και δύο λεπτά αργότερα ήρθε ο ξανά ο Λοβέρα για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 με το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις