Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία για ενδεχόμενη ποινή ενόψει Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Καμία ανησυχία για ενδεχόμενη ποινή ενόψει Παναθηναϊκού
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή δεν αποκλείεται να φέρουν βαθμολογική ποινή στους “ερυθρόλευκους” αλλά και κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση και μπορεί να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε στον Περέιρα για τη διαιτησία

Στους “ερυθρόλευκους” υπάρχει αναμονή για την κλήση σε απολογία, για να δουν με ποια άρθρα του πειθαρχικού κώδικα θα γίνει, ούτως ώστε να κινηθεί ανάλογα το νομικό επιτελείο.

Ολυμπιακός: Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών!

Όσον αφορά το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Superleague, είσαι σχεδόν σίγουρο πως θα διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες και όχι κεκλεισμένων των θυρών.

Και αυτό, γιατί η απόφαση για την όποια ποινή των “ερυθρόλευκων” θα πρέπει να έχει βγει πέντε μέρες πριν τον αγώνα, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα έκδοσης της απόφασης και η ημέρα του αγώνα (σ.σ. η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει κάθε Πέμπτη). Για να ισχύσει λοιπόν, ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού, θα πρέπει η απόφαση να έχει βγει το αργότερο, μέχρι τη Δευτέρα (05.11.2018).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις