Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Καμπανάκι” από Ατρόμητο! Ατυχία και νεύρα στη φιλική ήττα

Ολυμπιακός: “Καμπανάκι” από Ατρόμητο! Ατυχία και νεύρα στη φιλική ήττα

Κακό πρόσωπο, που πρέπει να διορθώθει ενόψει Ριέκα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την εικόνα που θα ήθελε να δει ο Μπέσνικ Χάσι σε άμυνα και επίθεση και ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0. Αποχώρησε τραυματίας ο Εμενίκε. Νεύρα και αλλαγή για Φιγκέιρας.

Ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά τη φιλική ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0. Οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν σημαντικά προβλήματα τόσο στην αμυντική τους λειτουργία, όσο και στη δημιουργία φάσεων, τα οποία επέτρεψαν στους Περιστεριώτες να είναι η καλύτερη ομάδα και να φτάσει στη νίκη στο φινάλε του ματς.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις… εντυπώσεις, αλλά και το παιχνίδι με το γκολ του Χατζιησαΐα στο 82′. Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει τα προβλήματα που παρουσίασε και να προλάβει να τα διορθώσει, ενόψει των αναμετρήσεων με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Champions League. Όσον αφορά τον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες ήταν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τα τελευταία τους φιλικά και έδειξαν πως θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο φιλικό “πλήγωσε” και αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, αφού ο Χάσι είδε τον Εμενίκε να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι “σημαδεύτηκε” στην επανάληψη από τα νεύρα – τσακωμό του Φιγκέιρας και την.. ανυπακοή που έδειξε στον βοηθό του προπονητή των “ερυθρόλευκων”, τη στιγμή που του έλεγε να ηρεμήσει και κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο (συμμετείχε περισσότερο στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι, με σίγουρες πάσες και κάποια σουτ).

Όσον αφορά το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ζιλέ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού -παρά τη μικρή του παρουσία στις προπονήσεις των Πειραιωτών- και έδειξε καλά στοιχεία, αλλά και το ότι ακόμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις