Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Κάνουν… ουρά οι “μνηστήρες” για Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Κάνουν… ουρά οι “μνηστήρες” για Τσιμίκα
Intime.gr

Έχει… γυαλίσει σε πολλούς! Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρονται στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, κάτι που αναφέρεται σε αρκετά δημοσιεύματα.

Ο Στίβεν Τζέραρντ φαίνεται πως θέλει να ντύσει Έλληνα αριστερό μπακ στα… χρώματα της Ρέιντζερς, με τη βρετανική εφημερίδα Sun να επικαλείται αναφορές σε Τουρκία, Ιταλία και Γαλλία και να αναφέρει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των Φενέρμπαχτσέ και Γαλατασαράι.

Η Ρέιντζερς στοχεύει στο αστέρι του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Τσιμίκα. Ο προπονητής της, Στίβεν Τζέραρντ θέλει να ενισχύσει την ομάδα του στο επερχόμενο μετεγγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου. H Ρέιντζερς είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Σέλτικ στην σκωτική Premiership”, αναφέρει η Sun.

Η τουρκική ιστοσελίδα “fotomac.com.tr” αναφέρει ότι ο Τσιμίκας έχει μπει στο “στόχαστρο” των Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ, αναφέροντας πως για τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον η Φιορεντίνα, η Βέρντερ Βρέμης, η Νις, η Ρενς και η Ρέιντζερς (σ.σ. επικαλείται αναφορές σε δημοσιεύματα από τις χώρες των συγκεκριμένων ομάδων).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις