Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο πρώην τεχνικός της ομάδας Βίτορ Περέιρα!

Ολυμπιακός: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο πρώην τεχνικός της ομάδας Βίτορ Περέιρα!
ΦΩΤΟ intime

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών επιβλήθηκε στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος καταδικάστηκε ερήμην για τις χειρονομίες προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Θύρα 13 της Λεωφόρου, πριν από το ντέρμπι των “αιωνίων” το Φεβρουάριο του 2015.

Ο Βίτορ Περέιρα που διατέλεσε τεχνικός του Ολυμπιακού για κάποιους μήνες το 2015, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών λόγω των γεγονότων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο το Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός καταδικάστηκε ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών με την κατηγορία της υποκίνησης βίας.

Θυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός των “ερυθρόλευκων” βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Απόστολος Νικολαΐδης” μιάμιση ώρα πριν τον αγώνα και κατευθύνθηκε προς τη Θύρα 13 όπου και άρχισε ρίψη αντικειμένων προς την πλευρά του. Τότε ο Πορτογάλος έκανε χειρονομία προς την κερκίδα προκαλώντας την οργή των οπαδών του “τριφυλλιού” οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο αλλά ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα με τον ντέρμπι να διεξάγεται κανονικά και τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 2-1.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις