Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Καταγγελία σε ΠΑΟΚ και Μπάτσι!

Ολυμπιακός: Καταγγελία σε ΠΑΟΚ και Μπάτσι!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, ζητώντας την εφαρμογή των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα περί βίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον διερμηνέα και βοηθό προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, Κατσικογιάννης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Κριστιάνο Μπάτσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τον απώθησε, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ζητά να εφαρμοστούν οι διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα περί βίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον διερμηνέα και βοηθό του Λουτσέσκου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ καταγγελία, η οποία αφορά την άσκηση βίας από τον Κριστιάνο Μπάτσι κατά αξιωματούχου αγώνα, δηλαδή του διαιτητή Κατσικογιάννη.

Το σχόλιο του ΠΑΟΚ

“Οι νομικοί του Ολυμπιακού με δυο πρόσφατες καταδίκες για το άρθρο περί βίας, θα έπρεπε να μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά”, αναφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Η πλευρά του Δικέφαλου του Βορρά θεωρεί ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε την καταγγελία με στόχο να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο βάσει του οποίου προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση βαθμών από τους Θεσσαλονικείς. Από την πλευρά τους, οι “ασπρόμαυροι” υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις