Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κούτρης: “Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος!” Η εντολή που του έδωσε ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Κούτρης: “Δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος!” Η εντολή που του έδωσε ο Μαρτίνς
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λεονάρντο Κούτρης επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον άφησε σχεδόν 3 μήνες εκτός αγώνων και μίλησε για τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σιντ Τρούιντεν, αλλά και την εντολή που του έχει δώσει ο νέος του προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς.

Τη δική του προσπάθεια για να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, κάνει μετά και τον τραυματισμό του, ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος και μίλησε για την κατάστασή του μετά το φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν.

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών δήλωσε στην κάμερα της Nova, ότι ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% της φόρμας του, αλλά ότι είναι πλέον κοντά, ενώ αποκάλυψε και την εντολή του Πέδρτο Μαρτίνς, για “πίεση” ψηλά, κάθε φορά που χάνεται η μπάλα από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Κούτρη

Για τον τραυματισμό του: «Ήταν ένα διάστημα τριών μηνών που ήταν πολύ δύσκολο και πρωτόγνωρο για εμένα γιατί πρώτη φορά είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και ελπίζω να είναι και ο τελευταίος. Με τη βοήθεια του κύριου Θέου και όλου του ιατρικού τιμ καταφέραμε και γυρίσαμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και καλύτερα. Γιατί το σημαντικό ήταν να γυρίσω στο 100%. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω με την ομάδα. Θεωρώ πως δεν είμαι ακόμη στο 100% στο επίπεδο που θέλω. Είμαι πολύ κοντά και κάθε μέρα θα έρχομαι στο επίπεδο της ομάδας».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δώσαμε ένα γκολ στον αντίπαλο από δικό μας λάθος, στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, αλλά θεωρώ πως λεπτό με λεπτό βελτιωθήκαμε και πιστεύω ότι ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς αυτό το παιχνίδι για να δούμε τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτεροι».

Για την πίεση ψηλά: «Είναι μια εντολή του κόουτς αυτό ώστε να πιέσουμε εκεί που χάνεται η μπάλα. Θέλει όταν χάνουμε τη μπάλα να πιέζουμε και να την κερδίζουμε ξανά».

Για το πρώτο επίσημο ματς: «Είμαι 100% σίγουρος πως η ομάδα θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο τότε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις