Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κόβατς: “Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα στο Καραϊσκάκης!”

Ολυμπιακός – Κόβατς: “Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα στο Καραϊσκάκης!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Νίκο Κόβατς μίλησε για το παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” και στάθηκε στη δυναμική του γηπέδου των Πειραιωτών, με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο “Καραϊσκάκης” για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θέλει να εμφανίσει την εικόνα που έφερε την ανατροπή και την ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ.

Οι “Βαυαροί” προέρχονται μάλιστα από άσχημα αποτελέσματα στη Γερμανία και φέρονται να βρίσκονται σε κρίση, γεγονός που αρνήθηκε πάντως ότι θα επηρεάσει την ομάδα, ο προπονητής τους, Νίκο Κόβατς.

Οι δηλώσεις του Κόβατς

Την άμυνά του και τον τραυματία Ζούλε: «Θεωρούμε ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και αρκετούς που μπορούν να προσφέρουν. Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Ζίλε. Δεν ξέρουμε επακριβώς το πότε θα γυρίσει. Καλύτερα να γυρίσει έναν με δύο μήνες πιο μετά παρά να χάσει… δέκα χρόνια. Δεν χρειάζεται να βιαστεί».

Για το αν η Μπάγερν θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ: «Επιθυμία μας είναι να το κατακτήσουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθήσουμε. Στο πρωτάθλημα δεν είχαμε κακή απόδοση. Εάν δούμε την περασμένη χρονιά έχουμε βάλει 15 παραπάνω γκολ αλλά έχουμε δεχθεί 3 περισσότερα. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό».

Τον ρόλο του Χάβι Μαρτίνες: «Κάθε παίκτης θα πάρει χρόνο. Ο Χάβι έπαιξε το Σαββατοκύριακο και δεχθήκαμε 2 γκολ. Δεν σημαίνει όμως κάτι αυτό απαραίτητα ή εάν παίζει στην άμυνα μιλάμε για κάτι άλλο. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε πιο καλά επιθετικά αλλά αμυντικά πιο άσχημα. Η επίθεση πάντα ξεκινάει από την άμυνα και η άμυνα από την επίθεση».

Το εάν θα είναι αποτυχία εάν δεν κερδίσει η Μπάγερν τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο που γύρισε το 0-2 σε 2-2 με την Τότεναμ. Προφανώς και δεν θέλω και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε αλλά θέλω να δούμε τον αγώνα και το τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο που παίζει στην έδρα του».

Για το ότι ο Ούλι Χένες ζητάει ο Χάβι Μαρτίνες να παίζει: «Το ποιος θα παίζει είναι δική μας δουλειά. Μιλάμε με τον Χένες όμως εμείς αποφασίζουμε. Όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους».

Τον Ζούλε και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Ο Ζίλε είναι ένα σημαντικό στέλεχος δικό μας και της Εθνικής. Έχουμε όμως πολύ ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μπόατενγκ. Την ξέρω την ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εδώ. Το διασκεδάζω με τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο».

Για Μίλερ και Κουτίνιο: «Ο Μίλερ έπαιξε ως δεξιός επιθετικός με την Εθνική και πήγε καλά. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Έχουμε 16 παίκτες υγιείς και διαθέσιμους και ο καθένας θα πάρει τον χρόνο που πρέπει».

Για την άμυνα της ομάδας του σε σχέση με πέρσι: «Έχουμε δεχθεί τρία τέρματα πιο πάνω από πέρυσι. Δεν είμαστε πολύ χειρότεροι. Είναι περισσότερο επειδή είμαστε περισσότερο επιθετικοί. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μας. Στο τελευταίο παιχνίδι μας δεν είχαμε συγκέντρωση και για αυτό δεχθήκαμε τα τέρματα αυτά».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις