Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Κόβει” δέκα παίκτες ο Μαρτίνς ενόψει Πλζεν!

Ολυμπιακός: “Κόβει” δέκα παίκτες ο Μαρτίνς ενόψει Πλζεν!
Intime

Από τους 32 παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να “κρατήσει” 22 ονόματα, για να μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα των “ερυθρόλευκων”, για τους αγώνες τους με την Πλζεν στα προκριματικά του Champions League.

Οι περιορισμοί που υπάρχουν από την UEFA αναγκάζουν τον Πέδρο Μαρτίνς να “βγάλει” δέκα παίκτες του Ολυμπιακού από τις επιλογές του, για τα παιχνίδια των “ερυθρόλευκων” με την Βιτόρια Πλζέν.

Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή” αυτοί που θα μείνουν σίγουρα εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο τραυματίας Φορτούνης, οι Χριστοδουλόπουλος και Βούκοβιτς που προέρχονται από τραυματισμό, αλλά και ο Κάιπερς που οδεύει προς δανεισμό.

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: Έδειξε έτοιμος για την Πλζεν! «Πάτησε» τους Άγγλους

Στις επιλογές του Μαρτίνς φαίνεται πως δεν θα βρεθούν ούτε οι Μάρκοβιτς, Σολδάνο και Γιάννης Μασούρας, ενώ αναμένεται να μην συμπεριληφθεί και ένας στόπερ. Επίσης, κινδυνεύουν και οι Μπρούνο, Σουντανί, Ντουρμισάι και Κούτρης (ο τελευταίος εμπλέκεται σε μετεγγραφικά “σενάρια”).

Οι 24 παίκτες που παλεύουν για τις 22 θέσεις είναι οι: Σα, Τζολάκης, Σιαμπάνης, Ομάρ, Τοροσίδης, Κούτρης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Αβραάμ, Μπα, Μεριά, Σισέ, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσος, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Ντουρμισάι, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις