Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Λουκέρνη: Έτοιμος να “καθαρίσει” την πρόκριση

Ολυμπιακός – Λουκέρνη: Έτοιμος να “καθαρίσει” την πρόκριση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουκέρνη (21:00, NewsIt.gr, Novasports 2HD), για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και θα προσπαθήσει να “καθαρίσει” την πρόκριση από το πρώτο ματς.

Το πρώτο του επίσημο ματς για τη νέα σεζόν δίνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος τη Λουκέρνη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως είναι το φαβορί για να περάσουν στα πλέι οφ των προκριματικών της διοργάνωσης.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1027443986536046593

Η Λουκέρνη έχει ήδη δώσει τρία παιχνίδια για το νέο ελβετικό πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει για το εκτός έδρας γκολ, αλλά δεν φαντάζει ικανή να βάλει.. δύσκολα στον Ολυμπιακό, ειδικά μέσα στο “σπίτι” του.

https://twitter.com/FCL_1901/status/1027461926098489344

Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα πιο δύσκολο έργο, αφού θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι.

Στα του σημερινού αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του 19 παίκτες. Εκτός έμεινε ο Μπίμπαρς Νάτχο που αποκτήθηκε πριν μερικά 24ωρα και αναμένεται να είναι στην αποστολή του επαναληπτικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τους Μιράντα και Βούκοβιτς στα στόπερ και τους Τσιμίκα – Ελαμπντελαουί στα μπακ.

Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Φορτούνη να βρίσκονται μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γκερέρο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο 29χρονος (!) Φρανσουά Λετεξιέ από τη Γαλλία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις