Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Ενισχύσαμε την ομάδα! Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα”

Μαρινάκης - Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έκοψε την Τρίτη την πρωτοχρονιάτικη του πίτα, εκεί όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε ξεκάθαρο μήνυα προς παίκτες και τεχνικό τιμ.

Αφού έδωσε τις ευχές του για μια υγιή χρονιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως πως έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις προκειμένου ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί και επισήμανε πως οι παίκτες πρέπει να πάρουν το πρωτάθλημα για τον κόσμο της ομάδας.

Τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

“Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας μια καλή χρονιά, με υγεία, με χαρές, πολλές επιτυχίες και φυσικά το πρωτάθλημα πάλι εδώ. Το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά όπως είδατε στο τέλος αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με επιτυχία.

Αυτό που θέλω από εσάς, για το 2018, είναι όλοι μαζί, μία οικογένεια, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να είστε συγκεντρωμένοι, χωρίς άγχος, να αποδείξετε για άλλη μία φορά το ταλέντο σας και την αξία σας μέσα στο γήπεδο, στην προπόνηση, μαζί με τον προπονητή σας και στο τέλος της ημέρας να κερδίσετε.

Ο Ολυμπιακός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα! Οι τυχεροί «ερυθρόλευκοι» [pics]

Εμείς όπως είδατε και ενισχύσαμε την ομάδα, στο προπονητικό τιμ και με παίκτες πολύ υψηλής αξίας και όπως βλέπετε είμαστε εδώ, κοντά σας, να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Και όπως είπαμε και στον κόσμο μας, το χρωστάμε και για όλους εδώ να προχωρήσουμε καλά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Για άλλη μία φορά σας εύχομαι υγεία, να είστε δυνατοί, να είστε γεροί και είμαστε όλοι μαζί κοντά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις