Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Είμαι σοκαρισμένος με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη”

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Είμαι σοκαρισμένος με την επίθεση στη Θεσσαλονίκη”
Intime

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, έστειλε το δικό του μήνυμα, για όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη με τη σχολή του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος -και όχι μόνο- παραμένει σοκαρισμένος από την επίθεση που δέχθηκε η Κ-16 της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, σε παιχνίδι με το Πολυδένδρι.

Ολυμπιακός: Καλεί στο «Καραϊσκάκης» την Ακαδημία Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ!

Το περιστατικό αυτό “άγγιξε” και τον προπονητή των “ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα, ζητώντας να σταματήσει η βία στα γήπεδα.

Το ποστάρισμα του Μαρτίνς

Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει χώρος για βία στο ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι καλύτεροι από τέτοιες συμπεριφορές. Τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού, το προπονητικό επιτελείο και οι οικογένειές τους έχουν την απόλυτη στήριξή μου”.

View this post on Instagram

I am truly shocked with what happened in Thessaloniki. There is no room for violence in football. We are all better than this. My total support goes to the Olympiacos School children, the staff and their families. / Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος με αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει χώρος για βία στο ποδόσφαιρο. Είμαστε όλοι καλύτεροι από τέτοιες συμπεριφορές. Τα παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού, το προπονητικό επιτελείο και οι οικογένειές τους έχουν την απόλυτη στήριξή μου. #Football #Youth #Children #Olympiacos #NoViolence @olympiacosfc

A post shared by Pedro Martins (@coachpmartins) on

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις