Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Πριμ για Champions League και Europa League!

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: Πριμ για Champions League και Europa League!
Intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανεβάζοντας… κατακόρυφα τις απολαβές του. Μάλιστα, στη συμφωνία υπάρχουν και κάποια σημαντικά μπόνους που αφορούν της ευρωπαϊκή διάκριση των “ερυθρολεύκων”.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που προκύπτουν, ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε… σχεδόν να διπλασιάσει τις ετήσιες απολαβές του από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ενώ πριν λάμβανε 500.000 ευρώ, τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 900.000 ευρώ!

Στο συμβόλαιο μπήκαν και κάποια σημαντικά μπόνους. Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει του χρόνου το πρωτάθλημα και μπει στους ομίλους του Champions League, τότε θα λάβει 600.000 ευρώ πριμ.

Μαρινάκης και Μαρτίνς συμφώνησαν να βάλουν και πριμ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει είτε το Champions League, είτε το Europa League μέσα στα επόμενα δύο χρόνια!

Τέλος, στη συμφωνία των δύο πλευρών μπήκε και ρήτρα αποδέσμευσης 4 εκατ. ευρώ, για την περίπτωση που κάποια ομάδα κινηθεί για την απόκτηση του Μαρτίνς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις