Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Θα κερδίσουμε τη Μίλαν και θα προκριθούμε”

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Θα κερδίσουμε τη Μίλαν και θα προκριθούμε”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του αγώνα των Πειραιωτών με την Μπέτις στην Ισπανία.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπέτις, ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι η ομάδα του θα καταφέρει να κερδίσει τη Μίλαν με δύο γκολ διαφορά και να πάρει την πρόκριση για τα νοκ άουτ του Europa League.

“Φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αρνητικό για εμάς. Τα δώσαμε όλα προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και τελικά το κατάφερε η Μπέτις. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να απειλήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Το δεύτερο ημίχρονο είναι διαφορετικό είναι πιο ανοιχτό προσπαθήσαμε να προκαλέσουμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά θα μπορούσε και η Μπέτις να σκοράρει και δεύτερο γκολ.

Συγχαρητήρια στη Μπέτις γιατί απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και δίκαια προκρίθηκε. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δείξει ότι αξίζουμε να προκριθούμε. Είμαι σίγουρος ότι τη τελευταία αγωνιστική με τη Μίλαν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τη Μίλαν με δύο γκολ διαφορά με τη βοήθεια του κόσμου μας και αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι αξίζει να προκριθεί στην επόμενη φάση”, τόνισε αρχικά ο Μαρτίνς και πρόσθεσε:

“Απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο με το 0-0, αλλά δεν το καταφέραμε. Απειληθήκαμε στη φάση του πέναλτι. Από κει και πέρα έπρεπε να ρισκάρουμε για να σκοράρουμε. Ήρθαμε στο παιχνίδι με πολλά προβλήματα με έλλειψη επιθετικού με τον Χασάν και τον Λάζαρο τραυματίες και τον Γκερέρο να έχει μία εβδομάδα προπονήσεων. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μίλαν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις