Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με Γκερέρο για την “προσπέραση”! Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Με Γκερέρο για την “προσπέραση”! Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο “Καραϊσκάκης” (19:30, LIVE από το newsit.gr) και έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Ατρόμητο στη βαθμολογία της Superleague, παραμένοντας μόνος δεύτερος στο “κυνήγι” του ΠΑΟΚ και της κορυφής.

Μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ατρομήτου, ο Ολυμπιακός έχει πλέον την ευκαιρία να τον προσπεράσει κιόλας στη βαθμολογία της Superleague, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο “Καραϊσκάκης”.

Η ομάδα του Περιστερίου “γκέλαρε” κόντρα στον ουραγό Απόλλων Σμύρνης και έτσι οι Πειραιώτες με νίκη θα βρεθούν στη δεύτερη θέση, παραμένοντας και στο κυνήγι του ΠΑΟΚ, που σχεδόν παράλληλα θα κοντράρεται με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Με Γκερέρο στην κορυφή της 11άδας

Στην προσπάθειά της αυτή, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή της και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του. Η παρουσία του στην ενδεκάδα πάντως, μοιάζει δύσκολη και έτσι ο Άνχελ Γκερέρο παραμένει φαβορί για βασικός επιθετικός, με αουτσάιντερ τον Μάνο, που ξεκίνησε και στο Περιστέρι.

Στις υπόλοιπες θέσεις τις ενδεκάδας, το πιο πιθανό σενάριο, θέλει τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρη στην άμυνα, τους Γκιλιέρμε, Καμαρά και Φορτούνη στο κέντρο, με τους Ποντένσε και Ναουέλ στα άκρα της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις