Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Λεμονή στους παίκτες!

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Λεμονή στους παίκτες!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τάκης Λεμονής συνεχίζει στον πάγκο του Ολυμπιακού, παρά την έντονη φημολογία περί αντικατάστασης του από τον Όσκαρ Γκαρσία. Ο Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε χθες (2/1) την πρώτη του προπόνηση για το 2018 και μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες του μέσα στο νέος έτος.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τον Τάκη Λεμονή να προσπαθεί να συνεχίσει τη δουλειά του, ανεπηρέαστος από τα όσα ακούστηκαν περί αντικατάστασης του.

Ο 57χρονος τεχνικός φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. «Καλή χρονιά να έχετε. Με υγεία πάνω απ’ όλα για όλους. Τώρα ασχολούμαστε με το σημαντικό ματς που έχουμε μπροστά μας, αυτό με τη Λάρισα. Πρέπει να το κερδίσουμε κι αυτό. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή», ανέφερε ο Τάκης Λεμονής σύμφωνα με την «Sportday».

Ο Έλληνας προπονητής θα καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, παρότι τις τελευταίες μέρες έμοιαζε να βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις