Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Μια… γνώριμη “σφυρίχτρα” στο “Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Μια… γνώριμη “σφυρίχτρα” στο “Καραϊσκάκης”
Intime.gr

Τον Ντάνι Μακέλι όρισε η UEFA για διαιτητή στο Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για άλλη μια φορά ο Ντάνι Μακέλι θα είναι ο διαιτητής ενός ευρωπαϊκού αγώνα του Ολυμπιακού. Ο 36χρονος Ολλανδός ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το ματς της 3ης αγωνιστικής του Champions League,  με την Μπάγερν στο γήπεδο “Καραϊσκάκης” (22/10).

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Εκατοντάδες οπαδοί στην προπόνηση! “Σοκ” με Ζούλε – video

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Ολυμπιακός θα έχει διαιτητή τον Μακέλι. Στις 26 Φεβρουαρίου του 2015 ο Ολλανδός ήταν παρών στο ματς με την Ντνίπρο στο Φάληρο (2-2) για τους “32” του Europa League, στις 9 Μαρτίου του 2017 “σφύριξε” το  εντός έδρας ματς με την Μπεσίκτας (1-1) για τους “16” του Europa League και στις 22 Αυγούστου του ίδιου χρόνου  το Ριέκα-Ολυμπιακός (0-1) για τα playoffs του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέιγκστρα. Τέταρτος θα είναι ο Κέβιν Μπλομ, επίσης Ολλανδός όπως και ο VAR Γιόχεμ Καμπχάουζ αλλά και ο βοηθός του Μπας Νίχαους. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βορειοϊρλανδός Λέσλι Ιρβάιν και παρατηρητής της UEFA ο Γάλλος Κλοντ Ρουναβό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις