Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Στην UEFA οι Βαυαροί μετά το… ντου στου Ρέντη!

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Στην UEFA οι Βαυαροί μετά το… ντου στου Ρέντη!
Intime

Οι σκηνές ντροπής που διαδραματίστηκαν Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου για το Youth League, με την εισβολή κουκουλοφόρων και τον τραυματισμό οπαδών των Βαυαρών, κινητοποίησαν την Γερμανική ομάδα, που… στράφηκε στην UEFA.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Μπάγερν Μονάχου κατέθεσε επίσημη διαμαρτυρία – καταγγελία στην UEFA, με αφορμή το ντου κουκουλοφόρων που έγινε χθες (22/10) στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Ντου οπαδών και διακοπή στο Youth League! – video

Η επίθεση των… κάφρων στον αγώνα για το Youth League είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών ατόμων και τη διακοπή της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων νέων των δύο συλλόγων.

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Σοκαριστικές εικόνες στο ματς των Νέων! Με αίματα οι Γερμανοί στην κερκίδα [pics]

Η διαμαρτυρία της πλευράς της Μπάγερν κατατέθηκε στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, η οποία θα αρχίσει έρευνα για το περιστατικό. Η ομάδα του Μονάχου κάνει αναφορά στους τρεις φιλάθλους της, που χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Ολυμπιακός: Πήρε θέση η ΠΑΕ για το ντου των χούλιγκαν!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η πλευρά της UEFA επικοινώνησε με την πλευρά των Βαυαρών, για να ενημερώσει πως θα γίνει έρευνα για το ματς των Νέων και πως περιμένει τις σχετικές εκθέσεις για να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγή της UEFA, την οποία επικαλείται το γερμανικό αθλητικό πρακτορείο ειδήσεων SID, επισήμανε ότι οι όποιες ποινές επιβληθούν θα αφορούν μόνο την U-19 του Ολυμπιακού και όχι την πρώτη ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις