Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ! Πανηγυρική πρόκριση στο Καραϊσκάκης!

Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ! Πανηγυρική πρόκριση στο Καραϊσκάκης!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση του Ζοσέ Σα, αλλά κατάφερε να κάνει και δεύτερη νίκη επί της Μπασακσεχίρ και με το 2-0 στο “Καραϊσκάκης” και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, όπου τον περιμένει πια η Κράσνονταρ.

Με τον Σα να αποκρούει τα πάντα στο πρώτο μέρος και τους Σεμέδο και Βαλμπουενά να σκοράρουν στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Μπασακσεχίρ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Μπασακσεχίρ από το Newsit.gr


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Τουρκία, χάρη στο γκολ του Μασούρα από την ασίστ του Βαλμπουενά, με τον Ζοσέ Σα να “σώζει” την ομάδα του, αποκρούοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

H Μπασακσεχίρ θα αγωνιστεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” χωρίς τον προπονητή της, Μπουρούκ Οκάν, καθώς είναι τιμωρημένος από την UEFA για διαμαρτυρίες στο διαιτητή στο παιχνίδι της Τουρκίας. Στον πάγκο θα καθίσει ο Ιρφάν Σαράλογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπόμπι Μάντεν. Βοηθοί του Μάντεν θα είναι οι συμπατριώτες του Ρος και Ρουμ, με τέταρτο τον Άτικεν.

 

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις