Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέτις: Εκπληκτικό! Ο “Δούρειος ίππος” των Ισπανών! [pic]

Ολυμπιακός – Μπέτις: Εκπληκτικό! Ο “Δούρειος ίππος” των Ισπανών! [pic]
@RealBetis

Η Μπέτις επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θέλει να φύγει με τη νίκη από την έδρα του Ολυμπιακού. Το… μήνυμα των Ισπανών για «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι εμπνευσμένο από την «Ιλιάδα» του Ομήρου.

Η Μπέτις του Κίκε Σετιέν κατέκτησε την 6η θέση στο περασμένο πρωτάθλημα κι έτσι επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από απουσία 4 ετών. Απόψε το βράδυ (20.09.2018) θα δώσει μάχη για τη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού, σε ματς για την πρεμιέρα του Europa League και εμφανίζεται αποφασισμένη για το «διπλό»

Με αφορμή την παρουσία της στην Ελλάδα και τη δυνατή έδρα που έχει ο Ολυμπιακός, η Μπέτις πόσταρε μια πολύ όμορφη εικόνα, εμπνευσμένη από την Ιλιάδα του Ομήρου.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Ανδαλουσίας δημιούργησε έναν πράσινο Δούρειο Ίππο, στέλνοντας μήνυμα πως η εξυπνάδα και οι ικανότητες τον παικτών της θα είναι τα στοιχεία που θα… ρίξουν τα τείχη του “Γ. Καραϊσκάκης”

“Ευρώπη, επιστρέψαμε! Σήμερα θέλουμε να αρχίσουμε το ταξίδι μας με την κατάκτηση της Αθήνας” αναφέρει το το πορτάρισμα της Μπέτις.

https://twitter.com/RealBetis/status/1042699585960009728

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις