Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέτις: Οι Ισπανοί πήραν 1.600 εισιτήρια για την “ελληνική κόλαση”

Ολυμπιακός – Μπέτις: Οι Ισπανοί πήραν 1.600 εισιτήρια για την “ελληνική κόλαση”
realbetisbalompie.es

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπέτις στην πρεμιέρα του Europa League (20.09.2018), παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους. Η αναφορά ισπανικής ιστοσελίδας για την αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η Ρεάλ Μπέτις γνωστοποίησε ότι εξασφάλισε 1.600 εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa LEague

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των Ισπανών, η διαδικασία διάθεσης των ονομαστικών εισιτηρίων ξεκίνησε τη Δευτέρα (10.09.2018).

https://twitter.com/RealBetis/status/1039084325264875520

Την ίδια ώρα, η ιστοσελίδα “eldesmarque.com” ασχολείται με το συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας πως οι φίλοι της Μπέτις “… θα επισκεφτούν την ελληνική κόλαση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

“Προτού αγωνιστεί με την Μίλαν, η Μπέτις θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την πρεμιέρα της σεζόν του Europa League. Εκεί θα αγωνιστεί ενάντια στον Ολυμπιακό στις 20 Σεπτεμβρίου. Μια επίσκεψη στην ελληνική κόλαση που δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τους οπαδούς της Μπέτις να παρευρεθούν στην Ελλάδα και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ίσως επειδή είναι το πρώτο ταξίδι να έχει λιγότερο χρόνο για να οργανωθεί” αναφέρει το δημοσίευμα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις