Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποφασίζει για τον… ανενεργό Βάις

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς αποφασίζει για τον… ανενεργό Βάις
Intime

Ο Χιλάλ Σουντανί τραυματίστηκε σοβαρά και ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση στις πτέρυγες. Ο Βλάντιμιρ Βάις φαίνεται πως είναι στην κορυφή της “ερυθρόλευκης” λίστας. Η απόφαση όμως ανήκει στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε ένα… κρίσιμο σταυροδρόμι, έχοντας μπροστά του υποχρεώσεις σε Superleague, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League. Το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί είναι σημαντικό και οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να το καλύψουν.

Ο… γνωστός στην ομάδα, Βλάντιμιρ Βάις, φαίνεται πως είναι στην κορυφή της “ερυθρόλευκης” λίστας για την ενίσχυση της. Σύμφωνα με τον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, έχουν ήδη γίνει οι σχετικές επαφές μεταξύ των Πειραιωτών με τον μάνατζερ του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς για το αν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση απόκτησης του Βάις. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το βράδυ της Τετάρτης (12.02.2020) υπήρξε σχετική κουβέντα με τον Πορτογάλο τεχνικό για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό.

Η μεγάλη αποχή του Βάις (στις 30 Οκτωβρίου ήταν η τελευταία του συμμετοχή στα Εμιράτα) προβληματίζει πάρα πολύ τον Πέδρο Μαρτίνς. Στη λίστα υπάρχει, επίσης, και ο Γάλλος Αλεσαντρινί όμως και εκείνος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον Σλοβάκο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις