Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για τις πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό! video

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για τις πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στην Ντιναμό! video

Την αισιοδοξία του για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς,, λίγες ώρες μετά την κλήρωση των “ερυθρόλευκων” με την Ντιναμό Κιέβου στους “32” της διοργάνωσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τόνισε πως οι δυο αγώνες με την Ντιναμό Κιέβου στους “32” του Europa League θα είναι ισορροπημένοι. “Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα τις λεπτομέρειες και να είναι πιο αποτελεσματική θα προκριθεί” επισήμανε.

Ολυμπιακός: Πρόγραμμα “φωτιά” σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ντέρμπι πριν το “παγωμένο” Κίεβο

Υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να προκριθούμε. Παρότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες, που βρίσκεται σε καλή στιγμή, με πολλούς διεθνείς Ουκρανούς παίκτες και εμπειρία στη διοργάνωση. Περιμένω τα δύο ματς αυτά να είναι ισορροπημένα. Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα τις λεπτομέρειες και να είναι πιο αποτελεσματική θα προκριθεί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι με τον τρόπο που θα το διαχειριστούμε. Υπάρχουν πιθανότητες. Θα είναι ένας προκριματικός πολύ ισορροπημένος”, σχολίασε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός – Europa League: Το προφίλ της Ντιναμό Κιέβου

Όσο για το αν βοηθάει τον Ολυμπιακό ότι το πρώτο ματς θα είναι εντός, ο Μαρτίνς είπε: «Είναι πολύ καλύτερο να παίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και το δεύτερο εντός, με δεδομένο ότι το γήπεδό μας είναι η δύναμή μας και είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίζουν. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι αδύνατο, όμως ξέρουμε πως το ματς που θα παίξουμε στην έδρα μας θα μας βοηθήσουν. Έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε αυτή την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις