Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι εναλλακτικές λύσεις για την άμυνα και ο ΜακΚέι

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ youtube

Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Κριστιάν Λέμα και πλέον θα κοιτάξει τα υπόλοιπα ονόματα που βρίσκονται στη μετεγγραφική λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς – Αισιοδοξία για τον Σκωτσέζο εξτρέμ, ΜακΚέι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον “Κόκκινο Πρωταθλητή” στο μετεγγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού βρίσκονται αυτή τη στιγμή τρεις κεντρικοί αμυντικοί.

Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Πεδράο της Γκιμαράες, με την ομάδα από τη Βραζιλία να θέλει ένα ποσό που δεν θα “πέφτει” από τα 4 εκατ. ευρώ.

Η επόμενη περίπτωση σέντερ μπακ είναι αυτή του Λισάντρο Λόπεζ. Ο Αργεντινός αμυντικός Μπενφίκα όμως δείχνει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Σίλβα, που έμεινε ελεύθερος από την Καέν. Ο Γάλλος με πορτογαλικές ρίζες αμυντικός εμφανίζεται να συζητά με την Τράμπζονσπορ, αλλά και να περιμένει προτάσεις από μεγάλες ομάδες του Σαμπιόνα. Όσον αφορά τον Νέτο της Ζενίτ, η περίπτωση του… βγαίνει εκτός κάδρου, λόγω των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων που υπάρχουν.

Αισιοδοξία για ΜακΚέι

Την ίδια ώρα, ο Σκοτσέζος εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπάρι ΜακΚέι, είναι ένας από τους παίκτες που… ακούγονται για τα άκρα της επίθεσης των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει δώσει το “οκ” για την απόκτηση του 24χρονου παίκτη…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις