Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι όροι για τη μετεγγραφή του Μορ!

Ολυμπιακός: Οι όροι για τη μετεγγραφή του Μορ!
ΦΩΤΟ intime

Εκτός από τον Ολυμπιακό, τη μετεγγραφή του Εμρέ Μορ ανακοίνωσαν τόσο η Γαλατασαράι όσο και η Θέλτα, με τις δύο ομάδες να αποκαλύπτουν και περισσότερα γύρω από τους όρους της… τριπλής συμφωνίας.

Η Θέλτα διέκοψε το δανεισμό του Εμρέ Μορ στη Γαλατασαράι για να ενεργοποιήσει τη συμφωνία για τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον παίκτης να αγωνίζεται ως δανεικός για ένα εξάμηνο αλλά με υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Καφού! Υπέγραψε και ο Μορ (pics)

Αυτό προκύπτει από τις ανακοινώσεις των δύο συλλόγων, με την τουρκική ομάδα να σημειώνει ότι δόθηκε και το ποσό των 410.000 ευρώ από τους Πειραιώτες σε αυτούς, για το “σπάσιμο” του δανεισμού.

Η ανακοίνωση της Γαλατασαράι

Με βάση την συμφωνία μας ο Ολυμπιακός θα δώσει στην εταιρεία μας το ποσό των 410.000 ευρώ. Η ομάδα μας θα καλύψει το ποσό των 290.000 ευρώ για τον παίκτη.

Η ανακοίνωση της Θέλτα

“Ο Εμρέ Μορ θα παίξει ως δανεικός στον Ολυμπιακό έως το τέλος της χρονιάς μετά την συμφωνία που επετεύχθη με Θέλτα και την ελληνική ομάδα. Ο Τούρκος παίκτης ήταν δανεικός στην Γαλατασαράι. Η ελληνική ομάδα θα έχει υποχρεωτική οψιόν για αγορά βάσει των όσων έχουμε θέσει ως κριτήρια και στόχους για το τέλος της περιόδου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις