Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι υπογραφές με Μεριά και οι κρίσιμες ώρες για Γουίλιαν

Ολυμπιακός: Οι υπογραφές με Μεριά και οι κρίσιμες ώρες για Γουίλιαν

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και την ίδια ώρα οι ιθύνοντες της ομάδας προσπαθούν να κλείσουν τα ανοικτά μετεγγραφικά “μέτωπα”.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα καλοκαιρινή μετεγγραφή είναι ο Ολυμπιακός, αφού ο Γιασίν Μεριά βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη χώρα μας.

Ο 25χρονος Τυνήσιος διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται μέσα στην ημέρα να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο -πιθανότατα τριετές- με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του, Σφαξιέν, θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 1,6 εκατ. ευρώ μαζί με ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Αφού πέσουν οι υπογραφές, ο Μεριά θα “πετάξει” για Βέλγιο, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή των “ερυθρόλευκων”.

Την ίδια ώρα, κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 2,3 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο για το Βραζιλιάνο μέσο και η ημέρα θεωρείται καθοριστική για την ολοκλήρωση ή το “ναυάγιο” της υπόθεσης.

Το πρόβλημα που φαίνεται πως υπάρχει, αφορά την κατάθεση του ποσού στη Φλαμένγκο. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να πληρώσουν σε πέντε δόσεις την απόκτηση του Γουίλιαν, ενώ η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει αποπληρωμή σε έξι μήνες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις