Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Παλεύει” για Μπέτις ο Τουρέ! Διπλές προπονήσεις στο Ρέντη

Ολυμπιακός: “Παλεύει” για Μπέτις ο Τουρέ! Διπλές προπονήσεις στο Ρέντη
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε εξ αρχής… μήνυμα στον Γιάγια Τουρέ, ότι θα πρέπει να προπονηθεί αρκετά για να βρει τη φόρμα του και να συμπεριληφθεί στα πλάνα του νέου του προπονητή, με τον Ιβοριανό να “απαντάει” με διπλές προπονήσεις στο Ρέντη, προσπαθώντας να καλύψει άμεσα το “χαμένο έδαφος”.

Ο Γιάγια Τουρέ εμφανίστηκε με παραπανίσια κιλά στην Ελλάδα, μετά την αποχή του από τους αγώνες, αλλά φαίνεται ότι έχει βάλει και ο ίδιος στόχο, να επιστρέψει άμεσα στην καλύτερη δυνατή του φυσική κατάσταση.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού έχει γίνει… μόνιμος κάτοικος στο προπονητικό κέντρο των “ερυθρολεύκων” και υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστου Μουρίκη, πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις.

Στόχος του Γιάγια Τουρέ είναι να προλάβει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπέτις στο “Καραϊσκάκης” στις 20 Σεπτεμβρίου και πλέον άπαντες στους Πειριαώτες είναι αισιόδοξοι ό,τι μπορεί να τα καταφέρει και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς του Europa League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις