Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με απώλειες στο ντέρμπι! Τι γίνεται με Παππά και Τίμα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με απώλειες στο ντέρμπι! Τι γίνεται με Παππά και Τίμα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρούνται αύριο (04/01, 21:00 LIVE από το newsit.gr) στο ΣΕΦ για τη 16η αγωνιστική της Euroleague, όμως τόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ, όσο και ο Ρικ Πιτίνο έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών για το συγκεκριμένο ματς.

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει, όμως οι δύο προπονητές δεν ξέρουν ακόμη 100% ποιους παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους για το αυριανό ματς.

Από την πλευρά των Πειραιωτών, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να τσεκάρει την κατάσταση του Γιάνις Τίμα, ενώ είναι πιθανό να δώσει “ψήφο εμπιστοσύνης” και στο Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος και έχει επανέλθει πια στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Αντίστοιχα, στο “στρατόπεδο” των “πρασίνων”, ο Ρικ Πιτίνο θα περιμένει να δει και αύριο τον Νίκο Παππά, ο οποίος επέστρεψε από το νοσοκομείο και θα βρίσκεται εκτός απροόπτου, στην αποστολή για το ΣΕΦ. Αντίθετα, απίθανο θεωρείται πλέον, να βρίσκεται στη 12άδα ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος έβγαλε μέρος του προγράμματος, όμως δεν φαίνεται ακόμη σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις