Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Όταν ο Φερέιρα οδήγησε τον Μαρτίνς στην απόλυση! video

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Όταν ο Φερέιρα οδήγησε τον Μαρτίνς στην απόλυση! video
Intime

Η “πεντάρα” της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα σε αυτήν του Πέδρο μαρτίνς, που έφερε την απόλυση του δεύτερου και… άνοιξε το δρόμο για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ βρίσκεται προ των πυλών και η… μάχη των πάγων αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα. Στην τεχνική ηγεσία των δύο πρωτοπόρων της Superleague βρίσκονται δύο εκπρόσωποι της Πορτογαλίας, ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Άμπελ Φερέιρα.

Τις τελευταίες φορές που οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν αντίπαλοι, φορούσαν… αντίθετα χρώματα από αυτά που έχουν τώρα (ο Μαρτίνς τα ασπρόμαυρα της Γκιμαράες και ο Φερέιρα τα κόκκινα της Μπράγκα).

Τη σεζόν 2017-2018 οι δύο προπονητές τέθηκαν αντίπαλοι σε δύο παιχνίδια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου 2017 στην έδρα της Μπράγκα, εκεί όπου η Μπράγκα κέρδισε με 2-1. Για την… ιστορία, ο Χασάν (μετέπειτα παίκτης του Ολυμπιακού) είχε διαμορφώσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου (28 Φεβρουαρίου ) όμως ήταν και το τελευταίο του Μαρτίνς στην Γκιμαράες. Η Μπράγκα του Φερέιρα διέσυρε με 0-5 την ομάδα του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ακριβώς μια μέρα μετά, ο Μαρτίνς απολύθηκε από την Γκιμαράες για να προσληφθεί λίγους μήνες αργότερα από τον Ολυμπιακό. Οι δύο τεχνικοί θα… ανταμώσουν ξανά το βράδυ της Κυριακής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις