Ολυμπιακός: Περιγράφουν την άνανδρη επίθεση χούλιγκαν στην Κ-16! video

Άνθρωποι του Ολυμπιακού περιγράφουν το άθλιο περιστατικό, με την επίθεση που δέχθηκε η ομάδας Κ-16 της σχολής των “ερυθρόλευκων” στη Θεσσαλονίκη, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του υπεύθυνου της σχολής και τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας σε πιτσιρίκια! “Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Κανένας από την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν φοβάται από οποιαδήποτε τύπου απειλή ή τρομοκρατική αντιμετώπιση” αναφέρθηκε.

Μιλώντας στην κάμερα του “One Channel”, άνθρωποι των ακαδημιών του Ολυμπιακού περιγράφουν τις στιγμές της επίθεσης στην ομάδα Κ-16 της σχολής των “ερυθρόλευκων” στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας παράλληλα να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση και να δοθεί ένα τέλος στη γενικευμένη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που έκανε και η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, μέσω επιστολής που απέστειλε στους αρμόδιους υπουργούς.

Επίθεση στην Κ-16 του Ολυμπιακού: Ο προπονητής που χτυπήθηκε από θερμοκέφαλους αποκλειστικά στο newsit

Κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου φιλικού προετοιμασίας με μια άλλη ομάδα, η σχολή μας δέχθηκε επίθεση από 100 περίπου άτομα, έκλεισαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο γήπεδο, επιτέθηκαν στα παιδιά, στο προσωπικό, στους προπονητές της σχολή μας, αλλά και στον υπεύθυνο της σχολής. Τους πήραν εξοπλισμό, μπάλες, τσάντες και ό,τι άλλο έβρισκαν, τους πήραν τις φανέλες και δημιούργησαν ένα κλίμα τρομοκρατίας στην έδρα της σχολή μας” αναφέρει στην κάμερα του One Channel o διευθυντής δικτύου σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος.

Στη συνέχεια, ο κ. Νάνος τόνισε: “Όπως αντιλαμβάνεστε τα παιδιά είναι τρομοκρατημένα, όπως και οι γονείς. Αντί να παρακινούμε τα παιδιά και τους γονείς να ασχολούνται με τον αθλητισμό, αυτή τη στιγμή καλούμαστε να συζητάμε πράγματα θλιβερά. Είναι σε εξέλιξη και η διενέργεια έρευνας της αστυνομίας, ήδη μετά το συμβάν o υπεύθυνος της σχολής μίλησε με την Αστυνομία. Ο άνθρωπος βέβαια χτυπήθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε μια σειρά από εξετάσεις”.

Ο Απόλλων Σμύρνης καταγγέλλει! «Γρονθοκόπησαν τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας»

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Αντώνης Πίκουλας, δήλωσε πως “αυτό το οποίο ζήσαμε είναι ανεπίτρεπτο και πρωτοφανές. Εκείνο το οποίο δεν μπορεί να αντιληφθεί κανείς είναι αυτού του είδους την τρομοκρατία απέναντι σε μικρά παιδιά. Αυτό αποτελεί αθλιότητα και κτηνωδία. Είναι επιβεβλημένη η παρέμβαση της αστυνομίας και των θεσμικών οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι προφανές ότι κάποιοι οπλίζουν το χέρι ορισμένων. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Κανένας από την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν φοβάται από οποιαδήποτε τύπου απειλή ή τρομοκρατική αντιμετώπιση, γιατί αυτό συνιστά τρομοκρατία όταν αφορά μικρά παιδιά» τόνισε.

Σαν ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε πιάσει πάτο. Όταν στην εποχή που ζούμε σχολιάζουμε τέτοια γεγονότα, όπου κινδυνεύουν μικρά παιδιά φορώντας μια φανέλα που δεν είναι αρεστή σε μια κοινωνία, περιττεύει σχολιασμού” δήλωσε στο “One Channel” ο προπονητής Κ17 Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Το μόνο που πρέπει να υπάρξει πλέον είναι λύση του προβλήματος, η οποία πρέπει να είναι οριστική και παραδειγματική. Εμείς ως Ολυμπιακός, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στα δικά μας παιδιά που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, είναι να συμπαρασταθούμε. Ο Ολυμπιακός επειδή υπάρχει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας είναι και θα είναι παντού, στηρίζοντας την όποια προσπάθεια γίνεται κάτω από τα πλαίσια που θέλουμε να υπάρχουν στο ελληνικό αθλητισμό” κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις