Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πόγκον: “Χλιαρό” ξεκίνημα με ισοπαλία για τους Πειραιώτες!

Ολυμπιακός – Πόγκον: “Χλιαρό” ξεκίνημα με ισοπαλία για τους Πειραιώτες!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός έδωσε τον πρώτο του φιλικό αγώνα επί πολωνικού εδάφους και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Πόγκον Στσέτσιν, έχοντας ως σκόρερ τον Γιώργο Μασούρα.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από την προετοιμασία είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Πολωνία, όπου έδωσαν και την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση κόντρα στην τοπική Πόγκον.

Οι Πειραιώτες είχαν στη σύνθεσή του για πρώτη φορά, τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, Μπρούνο, Κάιπερς Ντουρμισάι, και Βαλμπουενά, άλλα έδειξαν “χλιαροί” στο γήπεδο και έμειναν στην ισοπαλία με 1-1.

Ο Γκουαροτσένα άνοιξε το σκορ μόλις στο 17′ μπροστά από τον Παπαδόπουλο, για να ισοφαρίσει ο Μασούρας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν την απόδοσή τους, με πρωταγωνιστή τον Ντουρμισάι.

Οι συνθέσεις στο ματς

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μασούρας, Παπαδόπουλος (46’ Τοροσίδης), Μπα (46’ Βούκοβιτς), Τσιμίκας (46’ Μαρτίνης), Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε (67’ Σουρλής), Μπρούνο, Βαλμπουενά (46′ Ποντένσε), Κάιπερς (46’ Ντουρμισάι), Σολδάνο (46’ Γκερέρο)

Πόγκον Στσέτσιν: Στίπιτσα, Στετς, Ζεκ, Τριανταφυλόπουλος, Νούνες, Ποντστάβσκι, Κόζουλκ, Ντρίγκας, Γκουαροτσένα, Κόβαλτσικ, Φράκτσακ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις