Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Προσφυγή της Σπόρτινγκ στη FIFA για Ποντένσε!

Ολυμπιακός: Προσφυγή της Σπόρτινγκ στη FIFA για Ποντένσε!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα καταθέσει προσφυγή στη FIFA, μόλις επικυρωθεί κι επίσημα η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Στόχος της είναι να εξασφαλίσει κάποια κέρδη από την υπόθεση.

Το θέμα της μετακίνησης του Ντανιέλ Ποντένσε στον Ολυμπιακό δεν έχει τελειώσει. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι διατεθειμένη να καταθέσει προσφυγή στη FIFA, προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια χρήματα από τη μετακίνηση του παίκτη στους “ερυθρόλευκους”.

Ο 22χρονος εξτρέμ είχε έρθει σε συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα για την ελευθερία του, μετά τα όσα είχαν γίνει με την προηγούμενη διοίκηση και την επίθεση των οπαδών της Σπόρτιγνκ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Με την αλλαγή στον προεδρικό θώκο της ομάδας, όμως, οι Πορτογάλοι προσπάθησαν να κρατήσουν τον Ποντένσε, ο οποίος προτίμησε τον Ολυμπιακό. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην περίπτωση του Ρουί Πατρίτσιο, ο οποίος έφυγε για τη Γουλβς.

Η Σπόρτινγκ θέλει να εξασφαλίσει κάποια κέρδη από τη μεταγραφή του Ποντένσε στους Πειραιώτες γι’ αυτό κι είναι διατεθειμένη να προσφύγει στη FIBA. Βέβαια, μπορεί να μην χρειαστεί η παρέμβαση της ομοσπονδίας, εφόσον οι δύο ομάδες έρθουν σε συμβιβασμό. Το σίγουρο είναι ότι οι Πορτογάλοι θέλουν να έχουν οικονομικά οφέλη από τη μετακίνηση του Ποντένσε στον Ολυμπιακό και θα τα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις