Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ψάχνει «νέο» Βαλμπουενά και «κοιτάζει» Φερνάντες!

Ολυμπιακός: Ψάχνει «νέο» Βαλμπουενά και «κοιτάζει» Φερνάντες!

Ο Ολυμπιακός θέλει να βάλει κι άλλη… εμπειρία στο ρόστερ του, βλέποντας το πόσο καλό έχει κάνει στην ομάδα ο Ματιέ Βαλμπουενά. Την ίδια στιγμή, εμφανίζεται να εξετάζει την περίπτωση του Τζούνιορ Φερνάντες,

Ακόμα είναι άγνωστο το πότε και αν θα έχουμε αγωνιστική δράση στη Superleague. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός έχει.. ανοικτά τα ραντάρ του, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του.

Σύμφωνα με το «Φως των σπορ» ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή με την ποιότητα και την εμπειρία του Ματιέ Βαλμπουενά. Οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν την ευρωπαϊκή αγορά και πιστεύουν πως με έναν τέτοιο παίκτη θα… ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και παράλληλα θα βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες που έχουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αν και θέλει να κρατήσει χαμηλό τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, το «Sportime» αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν στο… ραντάρ τους τον Τζούνιορ Φερνάντες. Ο 31χρονος αριστερό εξτρέμ (γεννημένος στη Χιλή, αλλά με ρίζες από τη  Βραζιλία) αγωνίζεται στην Αλάνιασπορ και βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις