Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Σειρήνες” για Καμαρά και Ελαμπντελαουί

Ολυμπιακός
Intime.gr

Στον Ολυμπιακό θα τεθούν επί τάπητος όλα τα μετεγγραφικά θέματα, με την επιστροφή της ομάδας από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Την ίδια στιγμή όμως δημοσιεύματα από το εξωτερικό βάζουν τους Καμαρά και Ελαμπντελαουί στο “στόχαστρο” ξένων ομάδων.

Το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Sportime” οι εμφανίσεις του Αφρικανού μέσου στο Champions League δεν πέρασαν απαρατήρητες από ομάδες στο “Νησί”.

Πάντως, παρά τη στενή παρακολούθηση που έχουν κάνει στον Καμαρά, το δημοσίευμα τονίζει ότι ακόμα στα γραφεία του Ολυμπιακού δεν έχει πάει κάποια πρόταση.

Την ίδια στιγμή, το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η “Sportime” αναφέρει ότι η Γαλατάσαραϊ είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Νορβηγού αμυντικού.

Ο Ελαμπντελαουί φέρεται να ψάχνει το τελευταίο “δυνατό” συμβόλαιο της καριέρας του, την ώρα που ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να μην τον έχει προσεγγίσει. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η “Γαλατά” είναι έτοιμη να προσφέρει στον παίκτη ένα… βασιλικό συμβόλαιο, για να τον αποκτήσει ελεύθερο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις