Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ Λισαβόνας : Η αποστολή των Πορτογάλων

Ολυμπιακός Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πρώτο του παιχνίδι στο Champions League και οι Πορτογάλοι έφτασαν στην Αθήνα χωρίς τον Φάμπιο Κονετράο, ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του.

Δεν ήρθε επίσης και ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, που υποφέρει από γρίπη. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει ψυχολογικά από την απώλεια βαθμών στην Ξάνθη.

Ο 29χρονος Κοεντράο , απουσίασε από την συνάντηση της Παρασκευής με την Φεϊρένσε (2-3), εξαιτίας του τραυματισμού του στον προκριματικό αγώνα για το Μουντιάλ 2018, με την Ουγγαρία, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο, οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι θα ξεκινήσει στην 11αδα κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδα, αλλά τελικά ο Ζέρζε Ζέσους προτίμησε να μην ρισκάρει την συμμετοχή του. Αντίθετα  ο Κριστιάνο Πιτσίνι, που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στον αγώνα της Παρασκευή με την Φειρένσε, ήταν στην αποστολή.

Οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ Λ.

Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίτσιο, Σαλίν, Πέδρο Σίλβα
Αμυντικοί: Ριστόβσκι, Τόμπιας Φιγκουειρέντο, Κόατες, Πιτσίνι, Μαθίου, Τζόναθαν Σίλβα και Άντρε Πίντο
Μέσοι: Γουίλιαμ Καρβάλιο, Πέτροβιτς, Μπρούνο Σέζαρ, Μπρούνο Φερνάντες, Μπατάλια, Μάθιους Ολιέιρα, Παλίνχα και Ιούρι Μεντέιρος
Επιθετικοί: Ντούμπια, Ντοστ, Ακούνια, Αλαν Ρουίζ και Ζέρσον Μάρτινς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις