Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στη Nova και επίσημα για τη σεζόν 2019-20!

Ολυμπιακός: Στη Nova και επίσημα για τη σεζόν 2019-20!
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Nova, με τα κανάλια Novasports να έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας του Πειραιά και για τη σεζόν 2019-20, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το συνδρομητικό κανάλι.

Στη Nova θα παρακολουθήσουν τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και τη σεζόν 2019-20, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο.

Τα κανάλια Novasports όμως, θα δείξουν και τα ματς της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς με τη Βικτόρια Πλζέν για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Η ενημέρωση της Nova για Ολυμπιακό

«Στη Nova, κορυφαίο πάροχο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, θα έχει την τηλεοπτική της στέγη η ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη νέα σεζόν! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα συνεχίσουν να παρακολουθούν αποκλειστικά τους εντός έδρας αγώνες των “ερυθρόλευκων” στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και την προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην κορυφή καθώς και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της ομάδας.

Στο προσεχές διάστημα οι φίλοι του συλλόγου θα μπορέσουν να απολαύσουν τις αναμετρήσεις με τη Βικτόρια Πλζέν για τα προκριματικά του UEFA Champions League!».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις