Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Συλλήψεις οπαδών στην Κρήτη! Βρήκαν πάνω τους γκλομπς

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Συλλήψεις οπαδών στην Κρήτη! Βρήκαν πάνω τους γκλομπς
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην 20η και εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague και η αστυνομία της Κρήτη οδηγήθηκε σε συλλήψεις οπαδών των Πειραιωτών στο Ηράκλειο, καθώς βρέθηκαν πάνω τους γκλομπς και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.

Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα από νωρίς για το σημερινό (17:15 LIVE από το Newsit.gr) παιχνίδι ΟΦΗ – Ολυμπιακός στην 20η αγωνιστική της Superleague, αφού περίπου 200 οπαδοί των Πειραιωτών βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο και η αστυνομία της Κρήτης προχώρησε κιόλας σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε… σαφάρι ελέγχων, έχοντας καταρτίσει ένα πλήρες σχέδιο για τον έλεγχο της ασφάλειας στο σημερινό παιχνίδι. Κι αυτό γιατί παρότι έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση, το ίδιο δεν ισχύει και για τους μεμονωμένους οπαδούς, με περίπου 200 εξ αυτών να βρίσκονται στην πόλη.

Κάποιοι λίγοι από αυτούς όμως φαίνεται ότι έφθασαν στο νησί με… άγριες διαθέσεις, αφού έφεραν επικίνδυνα αντικείμενα και γκλομπς, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή τους.

Πηγή: ekriti.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις