Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Τελειώνει” τον Μιράντα ο Μαρτίνς! Πιθανή η άμεση αποχώρηση του παίκτη

Ολυμπιακός: “Τελειώνει” τον Μιράντα ο Μαρτίνς! Πιθανή η άμεση αποχώρηση του παίκτη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού και οι άσχημες εμφανίσεις του Μιράντα σε αυτά, φαίνεται ότι μπορεί να τον οδηγήσουν εκτός ομάδας ακόμη και πριν την έναρξη της σεζόν, μετά και από τη σχετική απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ακόμη και το ενδεχόμενο της λύσης της συνεργασίας του με τον Ρόντερικ Μιράντα, εξετάζει ο Ολυμπιακός, αφού άπαντες στην ομάδα είναι απογοητευμένοι από την παρουσία του Πορτογάλου στην καλοκαιρινή προετοιμασία των “ερυθρολεύκων”.

Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ευάλωτοι στην άμυνά τους στα πρώτα φιλικά παιχνίδια της σεζόν και στο “στόχαστρο” φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο πρώην παίκτης της Γούλβς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον παίκτη και από τον προπονητή του, Πέδρο Μαρτίνς και είναι πιθανό να αναζητηθεί ακόμη και λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μόλις λίγες… ημέρες μετά την έναρξή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό από την αγγλική ομάδα, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη αποκτήσει έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, τον Γιασίν Μεριά, που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με τη φανέλα της Τυνησίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις