Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Τοροσίδης: “Να κάνουμε ξανά την ομάδα Πρωταθλήτρια” – video

Ολυμπιακός – Τοροσίδης: “Να κάνουμε ξανά την ομάδα Πρωταθλήτρια” – video
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στον Ολυμπιακό και αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” και δήλωσε έτοιμος να τη βοηθήσει να κατακτήσει και πάλι το Πρωτάθλημα.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και πάλι ο Βασίλης Τοροσίδης, που στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, επισήμανε ότι γύρισε σπίτι του, όπως είχε υποσχεθεί στους φίλους της ομάδας, κατά την αποχώρησή του, το 2013.

Ο αρχηγός της Εθνική Ελλάδας, ζήτησε από τους οπαδούς των Πειραιωτών να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα και έθεσε ως στόχο να “ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής όπως του αξίζει”.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τοροσίδη

“Σίγουρα (σ.σ. στην ερώτηση του εάν γυρίζει ‘σπίτι’ του). Όταν είχα φύγει το 2013 είχα πει ότι θέλω να επιστρέψω. Επιστρέφω τώρα. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο και πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος. Να ξεχαστεί η περσινή χρονιά και να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής όπως του αξίζει. Το μόνο που έχω να πω στον κόσμο είναι να αγκαλιάζει και να αγαπάει την ομάδα όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι δίπλα μας. Σίγουρα η χρονιά που έρχεται είναι μία δύσκολη χρονιά. Τους θέλουμε δίπλα να μας στηρίξουν γιατί η ομάδα έχει θέσει ξανά υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις