Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τους κατήγγειλε στην UEFA! “Αυτοί ελέγχουν την ΚΕΔ”

Ολυμπιακός: Τους κατήγγειλε στην UEFA! “Αυτοί ελέγχουν την ΚΕΔ”
ΦΩΤΟ eurokinissi (οι εκπρόσωποι των FIFA - UEFA, κατά την επίσκεψη τους στον Γιώργο Βασιλειάδη, το πρωί της Παρασκευής)

Δεν… έμεινε μόνο στο να ζητήσει ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων της Superleague μέχρι και το τέλος της εφετινής σεζόν. Ο Ολυμπιακός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη διαιτησία σε FIFA – UEFA και φαίνεται πως προέβη ονομαστικά και σε καταγγελίες.

Η συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη (11.10.2018) οι εκπρόσωποι των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους των FIFA – UEFA, παρουσία του Πετρ Φούσεκ, αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, έβγαλε αρκετές ειδήσεις από την πλευρά των ερυθρόλευκων.

Οι Πειραιώτες δεν εξέφρασαν απλά τη δυσαρέσκεια τους για τη διαιτησία (ζητώντας ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι του πρωταθλήματος), αλλά… μίλησαν και με ονόματα! Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσιεύματα, η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε πως ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος ελέγχουν την ΚΕΔ, όπως και το μέλος της επιτροπής ορισμών της ΚΕΔ, Σταύρο Τριτσώνη. Μάλιστα, σχολίαστηκε ότι ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, είναι ανίκανος και πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Επιπλέον, οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται να επεσήμαναν τον τρόπο που θεωρούν η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις, ζητώντας μάλιστα να απομακρυνθεί ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα υπέρογκο το μισθό του. Σε αυτήν τη θέση συμφώνησε και η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκαν στους μισθούς που δίνονται στην ΕΠΟ, αναφέροντας παράλληλα ότι από 60 άτομα προσωπικό που είχε η Ομοσπονδία, αριθμεί πλέον 100.

Πληροφορίες: sport-fm.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις