Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τρεις επιβαρυντικές δικογραφίες από ΕΛ.ΑΣ.

Ολυμπιακός

Πολύ επιβαρυντική φαίνεται πως είναι για τον Ολυμπιακό η έκθεση της αστυνομίας, για όσα έγιναν πριν και μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με το “Έθνος”, η ΕΛ.ΑΣ. έχει σχηματίσει τρεις δικογραφίες που “καίνε” τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αναφέρεται πως πολύ δύσκολα οι “ερυθρόλευκοι” θα αποφύγουν την τιμωρία της έδρας τους για 2-4 αγωνιστικές, το πρόστιμο έως 250.000 ευρώ, αλλά και την αφαίρεση τριών βαθμών.

Όπως τονίζεταιι, η πρώτη δικογραφία αφορά την επίθεση στο πούλμαν της ΑΕΚ, λίγο πριν την άφιξη της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η δεύτερη την επίθεση με μολότοφ κατά των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο, περίπου μιάμιση ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Εισβολή οπαδών στο γήπεδο! Καπνογόνα από την εξέδρα

Η τρίτη αφορά τα επεισόδια αμέσως μετά τη λήξη του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, με την έκθεση της αστυνομίας να τα χαρακτηρίζει «σοβαρά, από τα πιο σοβαρά που έχουν συμβεί ποτέ εντός αγωνιστικού χώρου».

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν πως θα γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών, τονίζοντας πως ό,τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο, έγινε μετά την αποχώρηση των αποστολών και των διαιτητών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις